Endokrinologi

Väntetiden med landstinget

Vänta inte på landstinget för att upptäcka sjukdomar i tid

  • Vårdkön i Sverige
  • Cancer väntar inte

Landstinget jobbar inte förebyggande

Sverige har ett av världens bästa sjukvård, med bra utveckling av olika metoder. Problemet är att bristen är väldigt stor i den offentliga sjukvården. Av den anledningen ser vi att det ännu inte finns ett stort fokus på det som förebyggande, nämligen tidig upptäckt och screening. Det vanliga är att man agerar med behandling när sjukdomen blivit klar och tydlig. Sverige saknar inte kompetens för det, men oftast är det redan försent för att kunna bota sjukdomen.


Boëthius Läkarhus erbjuder flera olika hälsoundersökningar med olika mängder prover, kontroller och läkarbesök. Från stora undersökningar med helkropps-MR till lite mindre med provtagning och uppföljande läkarbesök.


Oavsett vilka hälsoundersökningar du väljer får du alltid ordentligt med läkartid, avancerade tester och en vetenskaplig uppföljning av resultaten. Undersökningarna görs på uppdrag av såväl privatpersoner som företagshälsovård. Vi följer dig år från år lär vi känna dig och märker om något är annorlunda. För varje år får vi en bättre och säkrare bild av dina normalvärden, så att vi snabbt kan fånga upp avvikelser och hitta rätt behandling i rätt tid för dig.


Cancer väntar inte tills du fått en ledig tid

Cancer är en av de mest fruktade sjukdomarna, men detta behöver inte betyda att cancer är din dödsdom. Om det upptäcks i god tid kan man med rätt behandling bota sjukdomen mycket enklare. Ifall du misstänker att du har en tumör eller på något sätt känner av smärtor på en specifik plats, så är det viktigt att det snabbt kan undersökas. I den offentliga vården kan du få vänta under en lång kö för att få en ledig tid, vilket kan vara försent. En cancertumör växer väldigt snabbt och ifall det behandlas i tid är det en möjlighet för botandet av cancern.

Screening

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS MED DIN HÄLSA I FOKUS
Vi hjälper dig gärna med rådgivning över telefon

Vi bokar in dig på en tid som passar dig

Vi bokar in dig på en undersökning som passar dig

Våra undersökningar är utvecklade för olika åldrar och hälsostatus

RING OSS ELLER FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT BLI KONTAKTAD SENARE

Förnamn och efternamn

X

Välkommen
Vi ringer och boka tid!