HÄLSOUNDERSÖKNING MAXI-PLUS MAN 52 PROVER OCH 2 LÄKARBESÖK

Stockholm3 – Upptäck prostatacancer tidigt

Våra hälsoundersökningar

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Kontakta oss nu om hälsoundersökning

*” anger obligatoriska fält

Förnamn och efternamn

Stockholm3 (ibland även kallat stockholm 3 test, sthlm3 test eller sthlm 3 test) är ett blodprov som kombinerar klinisk information, proteinnivåer och ett genetiskt test med en avancerad algoritm för att hitta prostatacancer i ett tidigt skede.

Med Stockholm3 så hittar man 100% fler behandlingskrävande prostatatumörer än vid ett traditionellt PSA-test och mängden onödiga biopsier minskar signifikant.

LIGG STEGET FÖRE

Hitta prostatacancer enklare och säkrare med Stockholm3

Till skillnad från PSA-test, som är det vanligaste testet för att hitta prostatacancer, så ger Stockholm3 ett tydligt svar och rekommendationer för vidare åtgärder.

Svaret kan vara antigen negativt eller positivt.

  • Vid negativt svar uppvisar den testade mannen låg eller normal risk för prostatacancer och ska följas upp inom sex respektive två år.
  • Vid positivt svar skickas remiss till en urolog som gör en bedömning om biopsi eller palpation (läkaren känner på prostatan genom att föra in ett finger i anus) och eventuell vidare behandling.
För att beställa en hälsoundersökning behöver du boka en tid på våran mottagning, detta gör du genom att ringa till våran mottagning på 08-122 000 20 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
HÄLSOUNDERSÖKNING MAXI-PLUS MAN 52 PROVER OCH 2 LÄKARBESÖK
Impotens

diagnosförsäkring

Svensk forskning om prostatacancer

Stockholm 3-testet är resultatet av svensk forskning om prostatacancer.

En svensk forskargrupp på Karolinska institutet har utvecklat ett nytt test som kallas Stockholm3 (ibland kallat sthlm3 test eller sthlm 3 test).

Ett Stockholm 3 test är ett blodprov som kombinerar klinisk information, proteinnivåer och ett genetiskt test med en avancerad algoritm för att hitta prostatacancer i ett tidigt skede.

Det geniala med ett Sthlm3 test (Stockholm3) är att man hittar 100% fler behandlingskrävande prostatatumörer än vid konventionella PSA-tester. Detta gör att man kan undvika onödiga biopsier. Faktum är att mängden onödiga biopsier minskar signifikant.

Vem bör ta Stockholm3?

Ju äldre man blir desto större är risken för cancer. Män mellan 50 – 75 år rekommenderas att testa sig för prostatacancer. Har man hereditet (ärftlighet) för prostatacancer så är vår rekommendation att man ska använda Stockholm3, som ger en säkrare bild. 

Frågor och svar kring Stockholm3-tester och prostatacancer 

tidiga tecken

Boëthius Läkarhus hjälper dig med Stockholm3-tester

Då Stockholm3-testet markant förbättrar möjligheterna att upptäcka prostatacancer på ett tidigt stadium så ökar möjligheterna till en framgångsrik behandling.

Kontakta Boëthius Läkarhus om du behöver utföra ett Stockholm3.

Bröstcancer

ALLA VÅRA HÄLSOUNDERSÖKNINGAR

VISA VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Rulla till toppen