Vilka är vi på Boethius läkarhus?

Om oss

Boethius läkarhus startade 2010 under namnet Vegatus AB och drev verksamheten på Norra Bantorget i Stockholm. I samband med att grundaren docent Jörgen Boethius avled flyttade verksamheten och drivs sedan 2021 under namnet Boethius läkarhus.

Målsättningen är att genom regelbundna kontroller upprätta en bild av patienterna individuella normalvärden och med det som utgångspunkt finna tidiga avvikelser från dessa värden som indikerar ett tidigt utvecklingsstadium av sjukdom.

Vi letar brett efter alla typer av sjukdomar med speciellt fokus på de stora folksjukdomarna: cancer och hjärt-kärlsjukdomar.

Med en tidig diagnos så ökar sannolikheten för en effektiv behandling och fullständigt tillfrisknande från allvarlig sjukdom.

Boethius läkarhus drivs och ägs av Victoria Boethius och vi är idag fem personer som arbetar på mottagningen varav två läkare.

Vi revideras årligen av auktoriserad revisor samt är registrerade i Vårdgivarregistret och arbetar under samma villkor som alla läkare i Sverige.

Organisationsnummer 559157-0568

Företagshälsa

OM OSS PÅ BOETHIUS LÄKARHUS

Grunden bakom Boethius läkarhus är en metod som utvecklades av docent Jörgen Boëthius.
Visionen var att kunna stoppa cancer och hitta allvarliga sjukdomar så tidigt att de kunde hindras från att utvecklas.

Med detta som ledsnöre utvecklade han en unik preventiv screeningmetod med avancerade hälsoundersökningar.

Kombinationen av läkarsamtal, -undersökning, stora mängder blodprover, urinprov, avföringsprov, samt ordentlig uppföljning ger goda resultat.
Med metoden som grund har många sorters cancer hittats och många har fått bättre prognos på utvecklade men inte identifierade hjärt-kärlsjukdomar.

Metoden använder kemisk blodanalys för att leta efter de vanligaste sorternas cancer och helkropps-MR (magnetresonans) för att leta efter mer ovanliga cancertyper och andra allvarliga sjukdomar.

På så sätt har många olika sorters cancer hittats bla hjärncancer, njurcancer, bukspottskörtelcancer (pankreascancer), levercancer, prostatacancer mfl.
De läkare som arbetar hos oss har alla lång erfarenhet av avancerade hälsoundersökningar.
Välkommen till oss!

dr Margareta Wåström

Margareta Wåström

Läkare
info@lakarhus.se

Dr Elena Sandgren

Elena Sandgren

Läkare
info@lakarhus.se

Mia Sund. Läkarhus.se

Mia Sund Carlsten

Kontorsansvarig
mia.sund@lakarhus.se

Jennifer Norén

Jennifer Norén

Sköterska
jennifer.noren@lakarhus.se

Maria Läkarhus.se

Maria Sand

Administration
maria.sand@lakarhus.se

Victoria Boethius Läkarhus.se

Victoria Boëthius

VD
victoria.boethius@lakarhus.se

GÖR SOM ANDRA I DIN KOMMUN, SE FÖRDELARNA MED VÅRA HÄLSOUNDERSÖKNINGAR

Gå med i läkarhus nyhetsbrev!

Gör som tusentals andra och prenumerera på våra nyhetsbrev och få djupdykande artiklar inom hälsa och livsstil, hälsotips och specialerbjudanden som levereras direkt till din inkorg ett par gånger varje månad.

Varukorg